Oprema gibalnic

Kot zastopnik podjetja Ulleweah nudimo posebne sisteme in opremo za vaše terapevtske prostore in motorična področja (gibalnice).

Podjetje Ulleweah je razvilo lastne sisteme vodil in pritrditev, ki so elementarni osnovni elementi z veliko nosilnostjo in raznoliko uporabo. Z njimi vam bo omogočeno, da boste lahko opravljali terapevtsko delo enostavno, varno in obogateno.

Specialni produkti (nihajoče platno, motorični valj...) so inovativni, uspešno jih uporabljajo mnogi terapevti in pedagogi.

Na voljo so vam različne rešitve obešalnih možnostih in za vse morebitne omejitve (nenosilne stene itd.). Visoko kvalitetna oprema je primerna za manjše otroke v vrtcih, kakor tudi za šole, ustanove za otroke in odrasle s posebnimi potrebami, terapevtske ambulante in centre, za domove ostarelih ipd.

V kolikor opremljate celoten prostor in imate željo, da vam v sodelovanju s podjetjem Ulleweah pripravimo 3D izris vašega prostora, ter da vam pri tem ponudimo primerne sisteme obešanja in kompletno opremo nas kontaktirajte.

Z veseljem bomo v osebnem pogovoru z vami povzeli potrebne podatke in vam ob upoštevanju vaših želja ponudili najoptimalnejšo rešitev za ciljno skupino uporabnikov.

 

 

Ogled sistemov obešanja:
http://www.ullewaeh.de/systeme/

 

 

Video


Video: Ulleweah Gugalnica z invalidskim vozičkom
https://vimeo.com/136909196


Video: Ulleweah Sistem X
https://vimeo.com/157118254


Video: Ulleweah Nihajoča se zofa
https://vimeo.com/132918524


Video: Ulleweah V kontejnerju
https://vimeo.com/128971290


Video: Ulleweah Multi trak
https://vimeo.com/128882334

Delite