O nas

Začetki našega delovanja segajo v leto 2008, ko smo z željo delovati za otroke ustanovili podjetje, ki je usmerjeno v prodajo izključno kvalitetnih proizvodov za uporabnike vrtcev, osnovnih šol, šol s prilagojenim programom in seveda občin. S širitvijo ponudbe se je krog naših zvestih kupcev razširil tudi na domove za ostarele, specialistične ambulante, varstveno delovne centre, razna društva, hotele, podjetja...

S ponosom lahko trdimo, da nas veseli, ker smo uspeli skleniti naše prvo zastopstvo z uglednim nemškim podjetjem Aurednik GmbH in lahko bi rekli, da z njihovo podporo dobavljamo skorajda vse, kar se tiče predšolske vzgoje. Temu so sledila zastopstva za veliko drugih priznanih in seveda prav tako uglednih evropskih dobaviteljev.

Preko letnega kataloga AUREDNIK in ostalih gradiv in katalogov tako dobavljamo ca. 25.000 izdelkov na temo » Otrok, pedagogika in terapija «.

Z našo ponudbo želimo podpirati otroke in pomagati vsem, ki se ukvarjajo z vzgojo in izobraževanjem, da s pravilnimi materiali in sredstvi pripomorejo postaviti temeljni kamen za zdrav in uravnovešen razvoj naših otrok.

Nadalje z dodatno ponudbo nudimo kvalitetno in strokovno opremo za Snoezelen- sprostitvene multisenzorne sobe in sobe za senzorno integracijo, gibalnice, prireditvene mobilne odre, varnostne gumijaste podlage, športne pode, ponjave za zaščito pred soncem, ter ponjave za pokritje peskovnikov, melaminsko posodo, talne obloge za zaščito športnih tal in še mnogo več (celotna ponudba je zajeta v rubriki "Vse kategorije" oz. v posameznih rubrikah).

Leta 2017 smo se odločili razširiti ponudbo kvalitetnih in varnih zunanjih igral in si za ta namen pridobili še dva dodatna ugledna dobavitelja. Zunanjim igralom AUREDNIK so se tako pridružila še igrala EUROPLAY in MOBIPARK.

Izbor izdelkov ustreza vsem potrebnim in predpisanim evropskim standardom in normativom. Tako uporabljamo stroge kriterije v povezavi z izbiro dobaviteljev, predvsem v povezavi glede kvalitete in nadzirani kontroli izdelka. Kakovost izdelkov, zdravstvena neoporečnost in ustreznost predpisani najnovejši evropski zakonodaji so prioritete našega delovanja.

Prav tako se trudimo, da zadovoljimo naše kupce v vseh pogledih. Zavedamo se, da so prijaznost in prijetni medsebojni odnosi tisto, kar nas povezuje - ne samo v smeri prodajalec/kupec, ampak tudi na naši medčloveški ravni - si znati medsebojno enostavno prisluhniti. Odlikujejo pa nas seveda tudi hitri odzivni in kratki dobavni roki (žal to ne velja za vse izdelke). Vsekakor pa se zavedamo tudi naše zmotljivosti, za katero se trudimo vsakodnevno jo minimirati.

Vabimo vas, da se prepričate o naši kakovostni ponudbi. V primeru vprašanj smo vam seveda z veseljem na voljo.

Dovolite nam, da vam svetujemo.

Helena Bezjak
(direktor)

Reference


Spremjajte nas tudi na: FB

Delite