Aurednik

Ponudba po katalogu AUREDNIK
...za šole, vrtce in vzgojne zavode...

Leta 1976 je Josef Au­rednik ustanovil družinsko podjetje AU­REDNIK GmbH, ki ga danes v drugi generaciji vodi Tomas Au­rednik.

120 delavk in delavcev je zaposlenih na okrog 8.500 qm modernih pisarniških in skladiščnih prostorov, ki jih polni vse, kar je povezano z otroškim razvojem in vzpodbujanjem.

Podjetje AUREDNIK odlikuje pozitivno delovno okolje z enakimi pravicami in socialnim zadovoljstvom, ter veseljem do dela in nenehnim strmenjem k nadalnjemu razvoju.

S produkti AUREDNIK želimo vzpodbujati in motivirati otroke k želji po učenju in kreativnosti, ter nuditi pomoč vsem, ki kakorkoli prispevajo k razvoju otroških sposobnosti.

Kako do kataloga AUREDNIK in kaj ponuja le ta?

 

V začetku meseca marca prejmejo šole, vrtci in vzgojno varstveni zavodi naš brezplačen letni katalog, ki je namenjen izkjučno omenjenim ustanovam.

V primeru, da kataloga niste prejeli vas prosimo, da nas o tem obvestite.

Naj vas na kratko seznanimo s povzetkom iz vsebine kataloške ponudbe.

Na preko 1000 straneh kataloga se nahaja ca. 15.000 artiklov, ki so pregledno razporejeni po različnih področjih.

K vsebinam iz posameznih področij lahko povzamete pod rubriko "Ponudba Aurednik".

Ponudbo AUREDNIK odlikuje zelo dobra kvaliteta ponujenih izdelkov, ter hitri dobavni roki, saj dobavljamo za vsako stranko posebej.

Želja po izpolnjevanju vedno novih zahtev tržišča in nudenje pričakovane kvalitete sta predpostavki za uspešno prihodnost.

Zaradi vedno novih izboljšav in ohranjanja kvalitete, sta  podjetji Aurednik GmbH in podjetje Ehring, ki ju zastopamo na slovenskem tržišču s katalogom Aurednik  z dnem 29.01.2007 prejeli certifikat po DIN EN ISO 9001: 2000.

To pomeni tudi za vas, naše stranke garancijo kvalitete proizvodov tudi v prihodnosti!

Opomba: pri brskanju kataloga bodite pozorni na številke, ki jih najdete ob določenih opisih igrač. Gre za opozorila, s katerimi vas seznanjamo že pred dejanskim nakupom. Tekste opozoril oz. opozorila sama najdete nalepljena v samem katalogu (knjižna oblika), ali pa na prvi strani naše spletne strani v rubriki "ne speglejte- opozorila za igrače". V primeru vprašanj ali nejasnosti smo vam seveda z veseljem na voljo


Povpraševanje

Če vas zanima določen izdelek, njegove lastnosti in / ali cena, nam preko spodnjega e-maila pošljite povpraševanje

E-mail: info@emago.si

ali nas pokličite na

Tel.: 041 570 220

Delite