Zunanja igrala sapekor

Zunanja igrala SAPEKOR

Iščete kakovostno, trajno, brez vzdrževanja in predvsem varno opremo za otroška igrišča?

Oprema za otroška igrišča iz nerjavečega jekla, ki jo izdelujejo v Tesinu na Češkem, odlikujejo visoka kakovost, vzdržljivost, minimalno vzdrževanje, brezčasen dizajn in enostavna namestitev.

Posamezni elementi serije SAPrimo so na voljo v dveh osnovnih barvah, ki pritegnejo pogled vsakega kupca in otroke povabijo k igri. Nabori iger so kodirani kot SAP1 ali SAP2 - odvisno od prevladujoče barve:

SAP1 - oranžno-modra kombinacija
SAP2 - modro-oranžna kombinacija


Uporabljeni materiali:

Nerjaveče jeklo

Konstrukcija opreme za otroška igrišča je izdelana iz nerjavečega jekla. Zahvaljujoč naravni zaščiti kromovega oksida bo površina igrala ostala nespremenjena. Vijaki in navojne palice vrvi so prav tako izdelani iz nerjavečega jekla.

HDPE

Plošče HDPE (polietilen visoke gostote) omogočajo, da so naprave večbarvne. Barvne plošče so odporne proti UV-sevanju, vlagi (torej različnim vremenskim vplivom), hkrati pa so neobčutljive na udarce.


Vrvi

Uporabljene so visokokakovostne vrvi s povprečnim premerom 16 mm. Sestavljene so iz 6-pramenskih vrvi z jeklenimi jedri, so barvno obstojne in zelo odporne proti abraziji.

Vzdrževanje

Vzdrževanje je zelo enostavno. Dovolj je, da operete otroška igrala operete z vročo vodo in milom.

Garancija

Nudimo 10-letno garancijo na konstrukcijo iz nerjavečega jekla. Vendar pa je življenjska doba nerjavečega jekla približno 80 do 100 let. Za vse dodatke ponujamo 2-letno garancijo.

Certifikati

Vsa igrala imajo certifikat priznanega češkega TÜV SÜD in so skladna s standardom EN 1176–1: 2008.


Delite