Zunanja igrala in urbana oprema Europlay

Zunanja igrala in urbana oprema EUROPLAY NV

EUROPLAY je belgijsko podjetje s sedežem v Dendermonde in Wichelen. Gre za eno izmed vodilnih proizvajalcev zunanjih igral za javne prostore v Evropi in tudi izven nje. Kvalitetna igrala iz lesa, jekla, oplemenitenega jekla in PVC ustrezajo evropskim varnostnim predpisom po EN 1176.

Nadalje je ustvarilo lastno blagovno znamko Eco-play. Ta zunanja igrala so izdelana iz okolju prijaznih materialov: lesa robinije, hrasta, macesna in duglazije.

EUROPLAY nv ima svoj inovativni in oblikovalni oddelek, ki skupaj z različnimi proizvodnimi mesti zagotavljata hitro proizvodnjo in dostavo svojih izdelkov.

Proizvaja tudi okolju prijazne lesene sekance, ki služijo kot podlaga pod zunanjimi igrali.

Pa še o liniji otroških igral Eco-Play

Narava kot navdih, Eco-Play je vrsta opreme za otroška igrišča, ki jo je komercializiral Europlay, odlikuje pa jo igriv dizajn in povezanost z okoliško naravo.


Team EUROPLAY pravi tako:

Veliko otrok odrašča v svetu betona in kovine. Vendar se zdaj zavedamo, da lahko zeleno okolje izboljša zdravje in dobro počutje mladih in starejših. Otroke zato spodbujamo, da se igrajo v skladu in s spoštovanjem do narave.

V zadnjih nekaj letih so številna igrišča bolj opremljena z naravnimi materiali, kot so drevesa, vrbe in lesena oprema za igro ... Raziskave kažejo, da igra v naravnem okolju ponuja edinstvene izzive in​​priložnosti za učenje otrok. Zelena igrišča tudi otroke vabijo k bolj intenzivni in raznoliki vadbi.

Nadzorujemo celoten postopek izdelave, od zasnove do proizvodnje. Tako bomo lahko kos kratkim, fleksibilnim dobavnim rokom z zagotovilom odlične kakovosti. Za Eco-play je značilna uporaba edinstvenih debel, vsaka s svojo naravno ukrivljenostjo. Naši zaposleni so pravi obrtniki. Vsak izdelek je unikaten, narejen ročno in kaže resnično profesionalno spretnost.

Europlay je kot proizvajalec opreme za otroška igrišča v javnem sektorju začel z Eco-play-jem pred približno 10 leti. To je ekološka paleta, narejena s srcem in naravo. Izdeluje se v glavnem iz robinije, trpežne lesne vrste, za katero so značilne naravne krivulje in oblike.

Ta pustolovska oprema za igranje se popolnoma prilega v zelenem okolju s kombinacijo materialov, kot so vrbe in hrastovimi debli. Eco-play izdeluje naravno opremo za otroška igrišča - za javno uporabo - zasnovano za spodbujanje kreativne igre.

Za našo izdelavo igral so uporabljeni le najboljši kosi lesa robinije. Les manjše kakovosti uporabljamo kot drva ali pa predelamo v lesne sekance. Na ta način poskušamo minimizirati izgubo virov

Izobraževanja naših zaposlenih in varnost otrok, ki uporabljajo našo opremo, sta nam zelo pomembna. Sodelujemo z zunanjo certifikacijsko organizacijo „TUV NORD“. Torej, vsa oprema ima varnostni certifikat po evropskem standardu EN1176-2017.

Uporaba lesnih vrst macesna in robinije z njihovo naravno trajnostjo preprečuje nepotrebno obdelavo s kemičnimi konzervansi. Odpadki se lahko celo sežigajo in se ne bodo sproščale škodljive snovi. Uporaba evropskih vrst lesa ščiti tropski deževni gozd in zmanjšuje emisije CO2.

PEFC (Program za potrditev shem certificiranja gozdov) je svetovni sistem certificiranja gozdov, ki zagotavlja, da se z gozdovi trajnostno upravlja.


Delite