Mobilni oder Praktikus

Prireditveni mobilni oder Praktikus

Nosilnost odra je 750 kg/m2- pregledan je s strani TUEV po DIN 1055 in DIN 4112, z varnostnim certifikatom.

Velikost posameznega elementa je 100x200 cm, možne so tudi velikosti po željah stranke. Teža znaša 29,5 kg (brez vgrajene talne plošče).

Tla odra so izdelana iz lesene lepljene plošče debeline 21 cm s 5 kratno obdelavo, ki je primerljiva z masivnim lesom, vendar se pri lepljeni plošči les ne širi oz. oži (ne "dela"), ker je plošča sestavljena iz večih lesenih letvic.

Obojestransko se nahaja furnir bukve AV 100 lepljen, s spodnje strani čvrsto privit s specialnim aluminjastim ogrodjem.

Pod rubriko "Vrste tal odrov" najdete tudi drugo najbolj prodajano ploščo in sicer vezano vodoodporno ploščo za zunanjo uporabo, ki je seveda protizdrsno obdelana.

Konstrukcija je izdelana iz specialnega zaprtega aluminjastega ogrodja brez varjene sredinske podpore.

Vogali so stisnjeni s stabilnimi aluminjastimi kotniki.

Vogalni kotniki se uporabljajo pri teleskopskih nogah z enostavnim in varnim vtičnim sistemom.

Montažna letev obdaja oder in nudi hitro in enostavno montažo stopnic, ograje, zastirk... Zaradi tega ni na odru nobenih štrlečih robov.

Zaščita robov služi za talne obloge in skupno z X veznim elementom za spajanje posameznih enot odra zagotavlja povsem ravno površino brez spotikanja četudi so tla, na katere postavimo oder neravna.

Model Praktikus ni samo praktičen pri shranjevanju (samo 9 cm višine), ampak tudi v uporabi: noge kakor tudi celoten oder so montirani v zelo kratkem času.

Plesna tla

Delite