Posoda iz melamina za ustanove

Posoda iz melamina, za ustanove (bela in barvna)

NOVO! Posodo iz melamina dobavljamo od različnih dobaviteljev.

Dobavitelji:

ORNAMIN GmbH - OKM

OKM stoji za najvišjo kvaliteto "Made in Germany". Gre za vodilnega proizvajalca z dolgoletno tradicijo, ki sega tja v leto 1955. Njihovi izdelki so visoke kvalitete in dolgotrajni.

Proizvodnjo so uspešno razširili tudi na izdelavo termo posode in specialno oblikovane krožnike in lončke prilagojene za invalidne osebe.

Gre za visoko kvalitetno posodo iz finega melamina, ki je ni mogoče primerjati z navadno pvc posodo. Iz nje izseva občutno višja vrednost, je izredno stabilna in skorajda neuničljiva.

WACA GmbH

Leta 1921 je ustanovil Heinrich Walch v svojem 22 letu v Carthausn-u v Nemčiji podjetje za proizvodnjo porcelana.

Začetki proizvodnje so segali v izdelavo porcelana za domačo elektro industrijo. Leta 1925 je podjetje razširilo proizvodnjo na izdelavo pvc artiklov za gospodinjstvo.

1939 so izdelali prvi krožnik iz t.i. materiala bakelit.

Ker je bilo mogoče material obarvati tudi v svetlejše tone je pričelo podjetje WACA izdelovati materiale iz Duroplasta.

Na voljo so različne serije za raznolike potrebe. Novi lončki iz PBT so posebnost, saj so nelomljivi, vzdržljivi in kot ostala posoda enostavno pralni v pomivalnem stroju.

J.BLUMER AG

Melaminska posoda švicarskega proizvajalca J.Blumer AG- poznana pod zaščitnim znakom ORNAMIN.

Začetki delovanja segajo v leto 1960. Moderna oprema in motivirani delavci omogočajo izdelavo posode v najkrajšem možnem času.

Melaminska posoda ORNAMIN je zelo kvalitetna, bele barve (le deloma možna dobava z barvno obrobo) in primerna za ustanove in serviranje hrane v obratih.


Delite