Plesna tla

 

plesna tlaNudimo vam plesna tla indoor za notranjo uporabo z veličino posameznih elementov 95x95 cm, ki jih lahko hitro in enostavno sestavite v različne oblike.

 

Posamezni element ima težo 17 kg in debelino 27 mm. Izdelan je iz osnovne iverne plošče oplemenitene z lakiranim hrastovim parketom (drugi dekori na povpraševanje) debeline 4mm. Osnovna plošča in parket sta stisnjena v aluminjasto ogrodje, pri čemer se parket popolnoma prilega k aluminjastemu ogrodju. Robovi parketa so pri tem še zaščiteni. Spodnja stran posamezega plesnega elementa je prevlečena s filcem. Aluminjasto ogrodje ima vgrajene sidrne kaveljčke, ki jih uporabimo pri neravnih tleh.

 

Kot alternativo nudimo tudi plesna tla odporna proti cigaretnim ogorkom in drugim mehaničnim poškodbam. Izdelana so iz osnovne mediapan plošče in oplemenitene z laminatom.

 

Značilnosti naših plesnih tal so sledeče:

dalje2  izredna stabilnost

dalje2  visoka obremenitev

dalje2 enostavna in hitra montaža

dalje2 odlično prileganje

dalje2  tla niso drseča

dalje2  varni robovi, brez štrlečih delov

 

Plesna tla Outdoor so izdelana iz vodonepropustne vezane plošče debeline 21 cm, ki je odporna proti vremenskim spremembam in zaradi tega namenjena za zunanjo uporabo. Veličina posamezne plošče je 95x95 cm, teža 23,5 kg, zgornja površina je v rjavi barvi, obrobe so v zlatem odtenku.

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Informacije:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 041 570 220. Spremjajte nas tudi na: facebook-logo

 

 

Pomembne informacije

 

 

defult doc wOpozorila za igrače

 

 

 

pdf wIzjava o ustreznosti

igrač (pdf)

 

 

 

 

EMAGO

Helena Bezjak s.p.

Osojnikova cesta 3,2250 Ptuj

 

Tel.: +386-41-570 220

 

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


 

Piškotki in zasebnost