Kulise za odre

 

Za profesionalen izgled odra je potrebno zelo malo časa. Za hitro izdelavo primerne kulise vam nudimo stojala za kulise z zavesami.

 

Kulise za oder

 

Zavese za kulise so sešite brez naborkov iz 100% bombažne tkanine Molton 55 z lastnostjo trajne težke vnetljivosti (impregnirana po DIN 4120 B1), ter ne prepuščajo svetlobe. Dobavljive so v širini 200 cm po tekočem metru in v barvah: rdeča, črna, siva, bela, svetlo siva, modra, temno modra. Teža tkanine je 300gr/m2.

 

Na vse modele odrov je seveda možno montirati stabilna jeklena stojala (barvana po RAL črno) za kulise, ki so nastavljiva po višini do 250 cm in imajo širino 2m. Za varnost skrbijo dodatne sponke, ki povezujejo posamezna stojala. Prečka nudi stojalu dodatno stabilnost.

 

Nadalje vam nudimo mobilno jekleno samostoječe stojalo, ki je nastavljivo od 200-350 cm in ima širino 200 cm in je primerno za mobilno zastiranje na odru.

 

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Informacije:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 041 570 220. Spremjajte nas tudi na: facebook-logo

 

 

Pomembne informacije

 

 

defult doc wOpozorila za igrače

 

 

 

pdf wIzjava o ustreznosti

igrač (pdf)

 

 

 

 

EMAGO

Helena Bezjak s.p.

Osojnikova cesta 3,2250 Ptuj

 

Tel.: +386-41-570 220

 

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


 

Piškotki in zasebnost