Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

 

Izdelki za šport - Sport Thieme

"Obširna ponudba za športne dejavnosti in oprema športnih prostorov"

Vse za gibanje, šport in terapijo, ca.13.000 pripomočkov in opreme za preko 70 športnih zvrsti.

V ponudbi nemškega dobavitelja Sport Thieme najdete vse, kar potrebujete za športne dejavnosti v šolah (deloma tudi v vrtcih), v športnih društvih in klubih, na področju fitnes vadbe, kakor tudi na terapevtskem področju.

Vabimo vas, da si ogledate zelo obširen sortiment pripomočkov za najrazličnejše športne dejavnosti in opremo športnih prostorov, pa vse tja do izdelkov za prvo pomoč in terapevtske pripomočke.

Ponudba izdelkov je visoke kakovosti, saj zajema veliko število znanih blagovnih znamk, kakor tudi obširen izbor inovativnih in izjemnih izdelkov iz lastne dobaviteljeve proizvodnje. Za večino izdelkov iz športnega kataloga Sport Thieme velja minimalna garancijska doba od treh (3) let. Prepričajte se sami. Veselimo se vašega povpraševanja.

preberite več...

 

Oprema "snoezelen"

" Snoezelen" - čudežna beseda za sladko uživanje.

"Snoezelen" je v na terapevtskem področju že dolgo poznan sinonim, ki temelji na sproščenem čutnem zaznavanju v prijetnem in udobnem okolju.

preberite več...

  


  Ponudba AUREDNIK

Z našo ponudbo želimo podpirati otroke in pomagati vsem, ki se ukvarjajo z vzgojo in izobraževanjem, da s pravilnimi materiali in sredstvi pripomorejo postaviti temeljni kamen za zdrav in uravnovešen razvoj naših otrok.

preberite več...

  Podloga EUROFLEX

Certificirane po najnovejših standardih DIN EN 1177:2008 in DIN EN 1176:2008. Neškodljive za otroke- potrjeno na podlagi kemične analize

preberite več...

 

  

  


  Talna oblogatla

Zaščitna talna obloga za športne pode.

 

METRO mega plošče

preberite več...  Mobilni prireditveni oder

Si želite prireditvenega odra, ki ga boste hitro in z lahkoto pospravili ? Vam je pomembno, da posamezni element ni pretežak, a vendar z veliko nosilnostjo

preberite več...

 

  

Posoda iz melamina

collage waca emagoMelaminska posoda je vedno bolj priljubljena zaradi izgleda, saj je optično podobna porcelanu, a je občutno lažja.

 

Je zelo vzdržljiva in trdna, odporna na lom, praske in vreznine (ni nelomljiva, vendar je stopnja loma v primerjavi s porcelanom/akropalom zanemarljiva), pralna v pomivalnem stroju in ima dolgo življenjsko dobo.

Zgornja plast posode je prevlečena s posebno glazuro, ki ščiti posodo pred mehanskimi poškodbami, kakor tudi obarvanjem, kislinami ipd. Kljub temu je potrebno preprečiti rezanje z ostrimi noži ali s konicami nožov, ki bi jo lahko poškodovali.

 

preberite več...

 

Posoda in jedilni pribor

 

Podjetje CONTACTO je proizvajalec in distributer visoko kvalitetne posode iz nerjavečega oplemenitenega jekla za profesionalno gastronomijo in druga področja.

 

Contacto je leta 1958 ustanovljena nemška podružnica švedskega proizvajalca kuhalnih loncev OLOFSTROEM, ki je razvilo CONTACT-postopek za združitev posebnega aluminijastega dna z lonci iz oplemenitenega jekla iz "Schwedenstahl"-kvalitete 18/10.

 

preberite več...

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Informacije:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 041 570 220. Spremjajte nas tudi na: facebook-logo

 

      


Ob vsem, kar načrtujemo, razmišljamo in delamo stojijo otroci v središču našega delovanja.

 

Otroke želimo vzpodbujati in jih z izborom naših izdelkov spremljati na njihovi poti razvoja, spoznavanja in učenja.

 

      

 logo mod

Kontakt

Tel.: 041 570 220
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Seveda vas z veseljem tudi obiščemo.

 

 

Pomembne informacije

 

 

defult doc wOpozorila za igrače

 

 

 

pdf wIzjava o ustreznosti

igrač (pdf)

 

 

 

 

EMAGO

Helena Bezjak s.p.

Osojnikova cesta 3,2250 Ptuj

 

Tel.: +386-41-570 220

 

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


 

Piškotki in zasebnost