Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

 

  

 

SNOEZELEN oprema snoezeln

" Snoezelen " - čudežna beseda za sladko uživanje

 

"Snoezelen" je v na terapevtskem področju že dolgo poznan sinonim, ki temelji na sproščenem čutnem zaznavanju v prijetnem in udobnem okolju.


preberite več>>

 

  

 

  

 Prekrivala za peskovnike (zaščita pred soncem in pokritje peskovnika )pokrivala

Iščete izdelek visoke kakovosti, ki vam bo kljub redni uporabi lahko dolgo služil? Vam je pomembno, da so izdelku dodani visoki UV stabilizatorji in barvni dodatki, ki nudijo dobro odpornost na UV žarke?

preberite več>>

  

 

  

 Pedalo ® za "aktivni odmor" in "šolo v gibanju"Logo pedalo sm

 

Sama telesna vzgoja ni več dovolj, da se zadosti potrebi sodobnega harmoničnega in celostnega razvoja osebnosti. Anomalije drže, prekomerna telesna teža, bolezni srca in slab krvni obtok  so vedno bolj opazni pri otrocih v osnovni in srednji šoli. Zdravnike, pedagoge  in starše vedno bolj skrbi pritoževanje otrok nad glavoboli in bolečinami v križu, dodatno k temu pa so prisotni še strahovi, depresivna razpoloženja, agresivnost, hipermotorične aktivnosti, motnje spanja in pomanjkanje koncentracije.

 

preberite več>>

 

  

  


  Ponudba AUREDNIK

Z našo ponudbo želimo podpirati otroke in pomagati vsem, ki se ukvarjajo z vzgojo in izobraževanjem, da s pravilnimi materiali in sredstvi pripomorejo postaviti temeljni kamen za zdrav in uravnovešen razvoj naših otrok.

preberite več...

  Podloga EUROFLEX

Certificirane po najnovejših standardih DIN EN 1177:2008 in DIN EN 1176:2008. Neškodljive za otroke- potrjeno na podlagi kemične analize

preberite več...

 

  

  


  Talna oblogatla

Zaščitna talna obloga za športne pode.

 

METRO mega plošče

preberite več...  Mobilni prireditveni oder

Si želite prireditvenega odra, ki ga boste hitro in z lahkoto pospravili ? Vam je pomembno, da posamezni element ni pretežak, a vendar z veliko nosilnostjo

preberite več...

 

  

Posoda iz melamina

collage waca emagoMelaminska posoda je vedno bolj priljubljena zaradi izgleda, saj je optično podobna porcelanu, a je občutno lažja.

 

Je zelo vzdržljiva in trdna, odporna na lom, praske in vreznine (ni nelomljiva, vendar je stopnja loma v primerjavi s porcelanom/akropalom zanemarljiva), pralna v pomivalnem stroju in ima dolgo življenjsko dobo.

Zgornja plast posode je prevlečena s posebno glazuro, ki ščiti posodo pred mehanskimi poškodbami, kakor tudi obarvanjem, kislinami ipd. Kljub temu je potrebno preprečiti rezanje z ostrimi noži ali s konicami nožov, ki bi jo lahko poškodovali.

 

preberite več...

 

Posoda in jedilni pribor

 

Podjetje CONTACTO je proizvajalec in distributer visoko kvalitetne posode iz nerjavečega oplemenitenega jekla za profesionalno gastronomijo in druga področja.

 

Contacto je leta 1958 ustanovljena nemška podružnica švedskega proizvajalca kuhalnih loncev OLOFSTROEM, ki je razvilo CONTACT-postopek za združitev posebnega aluminijastega dna z lonci iz oplemenitenega jekla iz "Schwedenstahl"-kvalitete 18/10.

 

preberite več...

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Informacije:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 041 570 220. Spremjajte nas tudi na: facebook-logo

 

  


Ob vsem, kar načrtujemo, razmišljamo in delamo stojijo otroci v središču našega delovanja. Otroke želimo vzpodbujati in jih z izborom naših izdelkov spremljati na njihovi poti razvoja, spoznavanja in učenja.

 

  

 logo mod

Kontakt

Tel.: 041 570 220
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Seveda vas z veseljem tudi obiščemo.

 

 

Pomembne informacije

 

 

defult doc wOpozorila za igrače

 

 

 

pdf wIzjava o ustreznosti

igrač (pdf)

 

 

 

 

EMAGO

Helena Bezjak s.p.

Osojnikova cesta 3,2250 Ptuj

 

Tel.: +386-41-570 220

 

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


 

Piškotki in zasebnost